0765 012 077
Agriselor 9, Brasov
Romania
Luni – Vineri 9:00 - 18:00
Sambata 9:00 – 14:00
Epilare definitiva cu laser
SALON BOLERO > Services > Epilare definitiva > Epilare definitiva cu laser

De ce sa alegi tratamentele de epilare definitiva?

Indiferent de metoda pe care o folosim pentru indepartarea parului nedorit, epilarea ramane o problema care ne da adesea mari batai de cap. Disconfortul fizic, timpul alocat si rezultatele de scurta durata sunt doar cateva dintre minusurile metodelor clasice de epilare.

Solutia care are rezultate de la prima sedinta si care te scapa de parul nedorit este Epilarea Definitiva:

Este un procedeu prin care parul este eliminat de pe corp prin utilizarea unui fascicul luminos. Este mai putin dureroasa decat epilarea cu ceara si elimina firele de par crescute sub piele, este un tratament sigur, non-invaziv la care nu vor aparea efecte secundare nedorite daca se respecta contraindicatiile.
Sedintele se efectueaza la un interval de 4-6 saptamani. Dupa fiecare sedinta parul va deveni mai fin, mai rar si mai decoloratIntre 10%-20% mai putine fire de par dupa prima sedinta (pe zona tratata)Nimeni nu iti poate spune cu exactitate de cate sedinte ai nevoie (majoritatea persoanelor au nevoie intre 6 si 10 sedinte pentru corp si cel putin 10 sedinte pentru fata)Dupa un tratament complet, rezultatele sunt de 80-98%, in functie de zona tratata, sex, varsta, culoarea pielii si pigmentul firului de par, fiind necesare sedinte de intretinere o data la 6 -12 luni.

Avantajele acestei proceduri

  • tratament rapid (numar redus de sedinte)
  • testele efectuate in laborator demonstreaza lipsa efectelor secundare pe termen scurt sau lung
  • doar o senzatie usoara de caldura se simte atunci cand lumina ajunge la firul de par
  • costuri reduse de intretinere
  • ideal pentru toate tipurile de piele

Latest Work